Acara

/

ACARA TERKINI

Pena Mahasiswa Keadilan Malaysia #PenaMKM

Demi mengangkat budaya intelektualisme dan wacana ilmiah dalam kalangan mahasiswa, Mahasiswa Keadilan Malaysia telah membuka ruangan PenaMKM. Di mana, semua mahasiswa tidak kira latar pemikiran dan pendidikan boleh menyumbang tulisan ilmiah dalam pelbagai isu seperti politik, ekonomi, sosial, sejarah, agama, falsafah, sains dan teknologi.

Lebih Lanjut »

Kalendar Siswi : April

Dalam usaha memaknai ramadhan kali ini, siswi Mahasiswa Keadilan Malaysia akan mengadakan program-program ringkas yang memberi penekanan terhadap input kerohanian diri. Kami juga mengalu-alukan kehadiran siswi yang bukan beragama islam untuk menyertai aktiviti-aktiviti kami untuk menambah pengetahuan am anda berkenaan dengan bulan ramadhan!

Lebih Lanjut »

Balik Raya Bersama MKM

Program Balik Raya Bersama MKM merupakan sebuah inisiatif pemberian bantuan daripada Mahasiswa Keadilan Malaysia yang bertujuan untuk membantu golongan mahasiswa yang kurang berkemampuan untuk membeli

Lebih Lanjut »

ACARA LEPAS

Jelajah Nadi Siswa Sempena Deepavali

Hari ini Mahasiswa KEADILAN Malaysia dengan bantuan Kesatuan Mahasiswa Universiti Malaya telah berjaya menjayakan program pemberian bantuan kepada pelajar pelajar berbangsa india di Universiti Malaya bersempena deepavali.

Lebih Lanjut »