Jelajah Nadi Siswa Sempena Deepavali

Mahasiswa KEADILAN Malaysia meneruskan jelajah ke Universiti Selangor (UNISEL) dengan bantuan pihak pengurusan universiti telah berjaya menjayakan program pemberian bantuan kepada pelajar pelajar berbangsa india di Universiti Selangor bersempena deepavali.

Kami juga ingin merakamkan penghargaan kepada YB Najwan halimi dan Saudara Awal selaku ketua AMK ampang kerana telah banyak membantu untuk menjayakan program ini.

Share :
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
TERKINI

ARTIKEL BERKAITAN

100 Hari Rakyat Malaysia Dikhianati

Hari ini adalah genap 100 hari, Kerajaan Perikatan Nasional berada di tampuk pemerintahan negara. Mandat rakyat Malaysia yang diterjemahkan melalui peti undi pada Pilihanraya Umum yang lepas telah dikhianati beberapa watak dan kelompok.

Baca Lanjut »

Arkitek Pemusnah Demokrasi Negara

24 Februari 2020 Azmin Ali telah dipecat dari jawatan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat setelah terbongkar usahanya bersama musuh untuk menubuhkan Kerajaan Pintu Belakang. 23 Februari akan selamanya tersemat dalam minda rakyat sebagai Langkah Sheraton, langkah menidakkan keabsahan Pakatan Harapan yang dipilih oleh rakyat pada PilihanRaya Umum Ke-14.

Baca Lanjut »