Internship Bersama Ahli Dewan Negara YB Senator Puan Fadhlina Siddiq x Mahasiswa Keadilan

Pihak pimpinan MKM membuka peluang kepada semua mahasiswa, mahasiswi serta para graduan untuk menimba pengalaman di dalam hal ehwal perangkaan polisi, politik dan sebagainya bersama YB Senator Puan Fadhlina Siddiq! Sekiranya berminat, anda diminta untuk memberikan maklumat lanjut melalui borang atas talian yang disediakan.

Program ini terbuka kepada semua namun keutamaan akan diberikan kepada ahli MKM! Sebarang pertanyaan lanjut, anda diminta untuk menghubungi Saudari Hasya (S/U Agung MKM) di talian 012-5538351 melalui aplikasi WhatsApp. 

Share :
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
TERKINI

ARTIKEL BERKAITAN

Arkitek Pemusnah Demokrasi Negara

24 Februari 2020 Azmin Ali telah dipecat dari jawatan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat setelah terbongkar usahanya bersama musuh untuk menubuhkan Kerajaan Pintu Belakang. 23 Februari akan selamanya tersemat dalam minda rakyat sebagai Langkah Sheraton, langkah menidakkan keabsahan Pakatan Harapan yang dipilih oleh rakyat pada PilihanRaya Umum Ke-14.

Baca Lanjut »

Tuan Menteri Besar Jangan Tembak Kaki Sendiri

Baru-baru ini, kita dikejutkan dengan kenyataan tidak bertanggungjawab yang dikeluarkan oleh seorang Tuan Menteri Besar bahawa kononnya Negeri Pulau Pinang dimiliki oleh Negeri Kedah. Demi menyokong kenyataan halusinasi beliau, sampai Perlembagaan Persekutuan juga beliau minta untuk dipinda supaya sesuaikan dengan naratifnya.

Baca Lanjut »